1 op 1 coaching

Dagelijks kom ik met de Geluksfabriq in aanraking met vrouwen met eenzelfde uitdaging:

‘er moet iets veranderen. Dit houd ik zo niet lang meer vol.’
Dat knagende gevoel, dat er ‘iets’ ontbreekt. Maar, wat is dat ‘iets’? Geen idee!

Ook herkenbaar voor jou? Ik kan je helpen. De kans is groot dat je last  hebt van onbewuste belemmerende gedachten, die jou om een bepaalde reden tegenhouden je potentieel te leven. Jouw droomleven te leven. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat er een angstig, onzeker of perfectionistische stemmetje in jou schuilt waar jouw brein zó in is gaan geloven. De oplossing hiervoor? Geduld. En coaching.

Blokkades herkennen en helen
Neem afscheid van jouw uitstelgedag en angst, dit staat jouw next level  in de weg. In een of een aantal gefocuste 1 op 1 coachingsgesprekken ontdekken we de patronen die jou tegenhouden bij het leven van jouw droomleven. Daarnaast geef ik je de handvatten om deze te doorbreken en werken we samen aan een leven dat meer in lijn is met wat jou gelukkig maakt.

GELUKSFABRIQ

Laat angst niet langer jouw leven regeren

Wanneer je het idee hebt vast te zitten, ligt daar vaak angst aan ten grondslag.

  • Angst om niet goed genoeg te zijn
  • Angst om afgewezen te worden
  • Angst om te falen

 Wellicht heb je het gevoel dat angst leiding neemt in jouw leven. Deze angsten kunnen diep verborgen liggen onder lagen van regels, patronen en verwachtingen die we onszelf opleggen.

 Al deze angsten zorgen ervoor dat jij patronen hebt ontwikkeld om je tegen de angst te beschermen. Ooit waren deze patronen goed voor je, ze hebben je immers geholpen om te komen waar je nu bent. Maar nu je meer wilt, op zoek bent naar jouw geluk houden deze patronen je juist tegen. Dit kan anders.

werk
met
mij

Herken jij jezelf hierin?

Ik wil je graag uitnodigen voor een coachgesprek.

Tijdens de coachingsessies sporen we jouw patronen op en geef ik je praktische tips die jij direct in je leven kunt toepassen. Zo leer jij patronen te doorbreken, niet langer te leven vanuit angst en kom jij dichter tot jouw kern.

Start: coachen naar jouw next step

  • Jij hebt een hele specifieke coachingsvraag, of wilt ontdekken waar jouw belemmeringen (ongeveer) liggen.
  • Jij hebt op dit moment niet de ruimte in je schema om je aan een 4-maanden traject te committeren, maar wilt wel alvast stappen maken.
  • Wanneer jij graag een coachingstraject met mij wil starten, maar eerst wat meer kennis wil maken met mij en mijn methodes.