Durf jij, net als ik, de sprong in het diepe te wagen?

"Het leven draait niet om jezelf vinden. Het leven is er om jezelf te creëren."

"The secret to change is to focus all your energy on building the new."

Met goed gedrag en de gunfactor dacht ik een goede carrière te gaan maken. Daar red je het alleen niet mee in de zakenwereld. Wat ik al heel snel miste, was plezier en passie. Ik was ervan overtuigd dat ik mijn werkgeluk daar wel ging vinden, maar niks was minder waar. Als je wil doen waar je écht gelukkig van wordt, dan moet je leiderschap nemen over je leven, de juiste mensen om je heen verzamelen en de sprong in het diepe wagen.

“Working on myself, by myself, for myself.’’

Een aantal jaren geleden zat ik misschien wel in dezelfde situatie als jij nu. Ik liet mijn werkgeluk te veel afhangen van managers. Van anderen. Dat ik zelf regie had over mijn eigen loopbaan, wist ik niet. Mijn idee van het bedrijfsleven was dat als ik maar hard genoeg mijn best deed, het zou opvallen en ik uiteindelijk promotie kreeg. Dat ik daardoor mijn werkgeluk zou vinden. Dit is alleen niet hoe het werkt. Om jouw dromen waar te maken, moet je regie pakken over jouw leven. Wat zet jij in voor je werk en wat krijg je er voor terug? Uiteindelijk bleek wat ik terugkreeg voor mijn inzet niet het juiste te zijn voor mij. Ik was niet gelukkig. Langzaam doofde mijn vuurtje…

“Happiness inspires productivity’’

Ik wilde mijn ambities volgen en mijn dromen waarmaken. Ik vond dat ik dat aan mijn dochter was verschuldigd. Om een leuke moeder te zijn, moest er iets veranderen. Door de juiste mensen om me heen te verzamelen, uit te spreken wat ik wil en door zelf de verantwoordelijkheid te nemen over welke koers ik vaar, doe ik nu wat ik leuk vind. Ik heb tijd om nieuwe dromen (waar) te maken. Ik vind het belangrijk dat eigen geluk altijd om nummer 1 staat. Dat gun ik jou ook.

"There’s no happiness without action"

Ben jij klaar voor de volgende stap? Weet jij de juiste mensen maar niet binnen te halen en te binden aan je bedrijf? Of maakt jouw huidige carrière je niet meer blij en ben je op zoek naar jouw werkgeluk? Pak de regie terug en neem contact met mij op. Ik help je graag. 

Vergeet niet: de enige die een verandering kan maken, ben jijzelf.