Carrièrecoaching

"Pride in your work, energy for your life, an income that supports your dreams, soul satisfaction... All from one career? Absolutely!"

- Geluksfabriq

“Imagine what’s possible once you stop doubting yourself”

I know your story. Je hebt er keihard voor gewerkt: een promotie, salarisverhoging of leidinggevende functie. Voor buitenstaanders lijkt het leven jou toe te lachen. Je mag trots zijn op wat je hebt bereikt. Toch ervaar je totaal geen voldoening meer in jouw huidige baan. You have tried desperatly to find direction in your career, maar je komt er simpelweg niet uit. Je weet heel goed hoe je je zou willen voelen: empowered, vibrant, inspired en satisfied, maar hebt geen idee hoe deze gevoelens te vatten in jouw volgende carrierestap. 

Je hebt iemand nodig who can see who you are, nurture what you’re capable of, en jou helpt jouw talenten, wensen en ambities concreet te maken in een volgende carrièrestap.

“Welcome to the end of your career quest”

Je hebt veel stappen in je carrière gezet die jou hebben geleid tot waar jij nu staat. Toch vraag jij je af of dit alles is. Het is tijd om voor jouw (werk)geluk te kiezen. In mijn coachingtraject laat ik je zien dat een carrièreswitch nooit onmogelijk is.

Door jarenlang als recruitmentspecialist te hebben gewerkt voor grote bedrijven, weet ik binnen no time jouw verborgen talenten te achterhalen en zie ik waar jouw blinde vlek zit. Mijn doel is om jou te empoweren to get out of your own way en te kiezen voor de carrière die jij verdient.

“Jij staat aan het roer. Ik geef je alleen de sturing die jij nodig hebt.”

Ben je klaar om de volgende stap te nemen en te kiezen voor jouw (werk)geluk? Plan een vrijblijvende koffiedate in. Dan bekijken we samen wat ik voor jou kan betekenen.

Do something today what your future self will thank you for

Mijn visie

De wereld is toe aan een generatie vrouwen die laat zien dat het anders kan. Vrouwen die genoeg durf en lef beschikken om het anders te doen. Vrouwen die geloven in hun kracht en potentieel. Vrouwen die kansen creëren, de regie pakken over hun leven, op zoek gaan naar hun droombaan en andere vrouwen stimuleren om hetzelfde te doen.

Durf en lef is nodig om een sprong in het diepe te wagen. Ook als je niet de steun hebt van je omgeving. Het oude voelt vertrouwd, maar maakt je niet automatisch gelukkig. Het is tijd om actie te ondernemen.