life & mindset Coach


Leef op jouw voorwaarden
Tijdens een coachingstraject gaan we samen op zoek naar jouw authentieke zelf. Wat doe jij wat je onbewust tegenhoudt om te bereiken wat je wilt en waar ligt je innerlijke kracht? Wat houd je hierin tegen, en welk van jouw eigenschappen moet je uitvergroten om langs deze obstakels te komen.

Mijn manier van coachen is erop gericht om jouw unieke stem te laten spreken. Om jouw kracht, die diep van binnen zit, te bevrijden. Wat deze kracht is en hoe deze bevrijd wordt is voor iedereen anders. Naast de juiste tools zorg ik ervoor dat jij jezelf in de juiste mindset krijgt.

Ik houd je accountable
Samen ontdekken we jouw authentieke zelf en houd ik je ‘accountable’ voor de stappen die je moet nemen. Ik maak het je niet makkelijk en geef je die push die je soms nodig hebt om uit die comfortzone te stappen.

In eigen tempo
Omdat iedereen op zijn eigen tempo leert en andere wensen heeft bied ik coaching in verschillende vormen aan.

Intake 

Heb jij geluksdoelen en dromen, maar kun je dit maar moeilijk omzetten tot actie? Of heb je gewoon het gevoel dat je niet verder komt in je leven of je carrière?

In een persoonlijke intake (45 min) zetten we samen de eerste stap om te ontdekken waar jouw belemmeringen liggen en geef ik je praktische tip hoe jouw geluksdoelen te realiseren. Na afloop ontvang je van mij een persoonlijk rapport. 

1 op 1 coaching

Voel jij je verloren, overprikkeld of geblokkeerd? Heb je het idee dat er meer inzit maar geen idee hoe je bij dat “meer” moet komen? Dan ben je op de goede plek, ik ga je hier doorheen helpen.

In verschillende sessies gaan we  terug naar jouw kern. We sporen jouw patronen op die je ervan weerhouden om je droomleven te leven en ik geef je handvatten die je direct in je leven kunt toepassen.

Geluksfabriq Mastermind

Ben jij klaar om vaarwel te zeggen tegen je oude leven en je open te stellen voor jouw authentieke zelf? Wil jij ontdekken dat het leven maakbaarder is dan je denkt én wil je dit niet alleen doen?

In dit 12-weekse programma worden 1 op 1 coaching sessies afgewisseld met maandelijkse groepssessies.

"Do something today
what your future self will thank you for"