empower yourself coachingsprogramma

 Welkom bij het Empower Yourself coachingsprogramma. Een 1 op 1 coachingsprogramma van 12 weken, speciaal ontworpen voor vrouwen die …. met behulp van….

 

 

 

 

Dit ga je uit de mastermind halen

L

Jij leert hoe je tot emotionele vrijheid komt. Wees niet langer geketend door jouw eigen beperkende gedachten en emoties.

L

Je krijgt de tools om alles uit het leven te halen, ook dat wat je nu (nog) niet voor mogelijk houdt.

L

Je gaat jezelf vergeven voor de fouten uit je verleden. Maak je los uit de boeien van schaamte en spijt voor dingen die je hebt gedaan (of juist niet hebt gedaan).

L

Je krijgt de tools om beter te communiceren en je grenzen aan te geven. Dit zal je helpen om gezondere relaties met mensen op te bouwen.

L

Samen zorgen we dat je STOPT met het herhalen van je destructieve patronen die ervoor zorgen dat je geen stap verder komt.

L

Na deze mastermind weet je precies wat jij nodig hebt van het leven en de mensen in je omgeving.

L

Een kans om “het verhaal over jezelf” dat je al talloze keren hebt verteld, te veranderen. Jij kunt zijn wie je wilt en zit niet vast aan het beeld dat je van jezelf hebt gecreëerd, sterker nog, je gaat leren om dit los te laten.

L

Samen breken we door de blokkades die jou van je droomleven afhouden én ik geef je de tools om dit in de toekomst zelf te doen.

L

Je leert beter te luisteren naar je authentieke zelf en leert hoe je mindset van grote invloed kan zijn op je leven.

Hoe gaan we dit aanpakken?

  • In een programma van 12 weken waar de focus ligt op zelfliefde, zelfontwikkeling en “opnieuw beginnen”.
  • De mastermind groep is een judgement free zone. Hier mag je zeggen en doen wat je wil om jouw authentieke zelf te ontdekken. Spreek je dromen, doelen en angsten uit in een veilige omgeving waar we elkaar steunen.
  • Ontdek jezelf in een groep vol gelijkgestemde vrouwen die allemaal op hun eigen manier opnieuw willen beginnen en stappen willen maken om hun droomleven te realiseren.

Twijfel je of het programma wel wat voor jou is?

Wanneer je twijfelt of het programma wel iets voor jou is, wil ik dat jij je één ding afvraagt:

Heb jij het gevoel dat er IETS moet veranderen in je leven, maar weet je nog niet zeker wat? Maar ben je er wel klaar voor om dat iets NU te veranderen?

Dan nodig ik je uit om je nu aan te sluiten bij de mastermind groep, ik weet zeker dat het je niet teleur zal stellen. Start nieuwe mastermind groep: 23 november 2020. 

 

Wil jij…

L

Meer zelfvertrouwen en liefde in je leven?

L

Betere en betekenisvolle relaties met de mensen waar je om geeft?

L

Bezield leven met al het geluk dat daarbij komt kijken?

L

Succes in je carrière en een zekere mate van financiële onafhankelijkheid?

L

De moet en het zelfvertrouwen om volmondig JA te zeggen tegen nieuwe kansen?

L

Af van die eeuwige twijfel en “wat als” gevoelens?

L

Leren wie jij nu echt bent en ontdekken wat jouw doel is?

 

Als jij dit wil, dan wil je bij de volgende Geluksfabriq Mastermind. Het aantal plekken in deze Mastermind is beperkt. Grijp nu jouw kans op een nieuw begin en boek jouw intake!

Deze mastermind bestaat uit

  • 12-wekelijkse mastermind sessies
  • Wekelijkse inspiratie en reflectieoefeningen
  • Wekelijkse mastermind calls
  • 24/7 community support waar je met al je vragen en hersenspinsels terecht kunt. Ikzelf zal ook dagelijks aanwezig zijn in deze community om vragen te beantwoorden en jullie te motiveren.

Startdatum: 23 november 2020.

De investering voor de Mastermind groep is 997 euro exclusief btw. Je kunt ook termijnen betalen. Neem contact op om de betalings te bespreken.