werk
met
mij

Persoonlijk Leiderschap Coaching | personal coaching

Hebben jouw werknemers te maken met functioneringsproblemen of ontwikkelvraagstukken? Dan is Persoonlijk Leiderschap Coaching uitermate geschikt. Ga actief aan de slag om het persoonlijk leiderschap van jouw werknemers of van jezelf te verbeteren. Ontdek de mogelijkheden van personal coaching op het gebied van persoonlijk leiderschap bij Geluksfabriq.

Eén van de grootste redenen dat werknemers een hoge mate van stress en/of burn-out klachten ervaren wordt gevoed door het gevoel dat er weinig grip is op persoonlijke ontwikkeling op het werk. Dat is een valkuil voor zowel werkgever als werknemer omdat het ervoor kan zorgen dat werknemers minder duurzaam inzetbaar worden. Ontdek hoe personal coaching van Geluksfabriq helpt bij het stimuleren van persoonlijk leiderschap en het reduceren van stress, burn-out en faalangst.

 

Ontdek Personal Coaching van Geluksfabriq

 

Personal coaching van Geluksfabriq is uitermate geschikt voor werknemers die te maken hebben met persoonlijke functionerings- en ontwikkelvraagstukken. Bij personal coaching staat gedragsverandering centraal; belemmerende gedragspatronen worden opgespoord en er wordt bewustzijn gecreëerd over de eigen functie en de betekenis van gedrag. Door middel van maatwerkcoaching helpen we gedragspatronen te veranderen en doet de coachee kennis op die direct toegepast kan worden in het dagelijks leven.

werk
met
mij

Het Coachingstraject – Persoonlijk leiderschap vergroten

Het verloop van Persoonlijk Leiderschap Coaching trajecten bestaat uit de volgende stappen:

1. De kennismaking

Een van de succesfactoren in een persoonlijk coachingstraject is de relatie tussen coachee en coach. Een coachtraject begint daarom altijd met een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek verkennen we de coachvraag en kan de coachee beslissen of hij of zij door wil gaan met mij als coach.

2. Het nastreven van doelen

Na de opstart van het coachingstraject verken ik met de coachee de persoonlijke ontwikkeldoelen. Vervolgens wordt op maat de weg van de huidige naar de ideale situatie bepaald. Er wordt een realistisch en passend plan van aanpak opgesteld. Het coachingstraject bestaat uit coachgesprekken, reflectie-oefeningen en opdrachten.

3. De evaluatie

In het laatste gesprek evalueren coachee en ik op het coachtraject en het proces. Zijn de doelen behaald? Hoe ver is de coachee en zijn er nog ontwikkeldoelen voor de toekomst? Indien nodig kan er een follow-up gesprek ingepland worden na bepaalde tijd.

Het coachingstraject omvat afhankelijk van de doelstelling 8 gesprekken van 1 uur of bijvoorbeeld 4 gesprekken van 2 uur.

Het effect van Personal Coaching op stress en burn-out

Een coachingstraject is succesvol wanneer de doelen, zoals door de coach en coachee opgesteld, behaald zijn. Wetenschappelijk onderzoek heeft herhaaldelijk aangetoond dat coaching sterke positieve effecten heeft.

Deelnemers die een personal coaching traject hebben doorlopen bij Geluksfabriq geven aan beter in staat te zijn richting te geven aan hun loopbaan en ervaren:

  • Minder stress en faalangst
  • Minder kans op ziekteverzuim en burn-out
  • Toename van positieve gevoelens zoals tevredenheid met het werk
  • Meer inzicht in persoonlijke ontwikkeling
  • Een hoger bewustzijn op het gebied van persoonlijk leiderschap

Persoonlijk Leiderschap Coaching draagt daarmee bij aan duurzame inzetbaarheid van werknemers en voorkomt langdurig ziekteverlof.

 

Gratis kennismakingsgesprek 

Op zoek naar Persoonlijk Leiderschap Coaching voor jouw medewerkers of jezelf? Maak gebruik van een gratis kennismakingsgesprek of meld je direct aan.