het is tijd voor een nieuwe manier van werven

Langdurig openstaande vacatures. Procedures die stuklopen op arbeidsvoorwaarden. Steeds gunstigere aanbiedingen op de arbeidsmarkt die tot hoge verloopcijfers in de organisatie leiden. 

 

De krapte op de arbeidsmarkt is ongekend groot en iedere branche kampt met personeelstekorten. Het vinden én behouden van het juiste talent is dan ook een van de grootste uitdagingen waar je als organisatie voor staat.

 

Bekende methodes om mensen aan te trekken zijn tegenwoordig niet meer houdbaar. Daarom hanteert De Geluksfabriq een nieuwe en bewezen wervingsaanpak die leidt tot een duurzame relatie tussen werknemer en werkgever. 

 

Het geheim zit ‘em in het vinden van werkgeluk. Met dit uitgangspunt helpen wij organisaties met het vinden van de perfecte match tussen werknemer en werkgever.

geef je frustraties maar aan ons

“wij vinden een weg, of we maken er één”

Sinds 2020 is het aantal vacatures in Nederland meer dan verdubbeld, stelt het CBS. Maar het aantal werkenden is vrijwel  onveranderd. Het werving en selectieproces kost een Human Resource Manager (veel) meer tijd en geld dan een jaar geleden.

Want niet alleen de wervingskosten naar nieuw talent lopen op. Ook de toename van tijdelijke inhuur van personeel en de stijgende uurtarieven drijven de kosten verder omhoog.

Maar de schaarste op de arbeidsmarkt heeft ook zijn weerslag op bedrijfseconomische aspecten. Een langdurig gebrek aan resources vormt immers een risico op de bedrijfscontinuïteit op langere termijn. 

Bij De Geluksfabriq nemen wij (delen van) het wervingsproces voor je uit handen. Zo bespaar jij inspanning, tijd en geld én kan jij je richten op andere belangrijke HR thema’s.

In onze bewezen wervingsaanpak passen wij meerdere methodes toe tot de juiste match te komen. Bijvoorbeeld door het gewenste profiel naar meerdere pakkende vacatures te vertalen. 

Wil je volledig ontzorgd worden? Laat dan de complete de werving en selectie aan ons over. Op basis van jouw wervingsvraagstuk ontwikkelen wij een uitgebreid assessment op maat. Ook organiseren wij een match event op locatie om tot een ‘hire’ te komen. En wij begeleiden het arbeidsvoorwaardentraject om voor beide partijen tot de beste voorwaarden te komen.

Intake, offerte en planning

Tijdens de intake gaan we meteen de diepte in en wij brengen de kern snel en duidelijk voor je in kaart. Je ontvangt van ons vrijblijvend een offerte en planning. Ga je met ons in zee? Dan stellen we een wervingsprofiel voor.

Werving met talent als uitgangspunt

We starten direct met onze bewezen talentgerichte wervingsaanpak. Je ontvangt een longlist met kandidaten en wij organiseren een live match event op locatie om kennis te maken. Na afloop maken wij samen een selectie. 

Organisatie van gesprekken & assessments

Op basis van jouw selectie voeren wij verdiepende gesprekken en voeren wij een assessment op maat uit waarin we onder andere drijfveren, persoonlijkheid en (emotionele) intelligentie in kaart brengen.

Begeleiding binnenhalen & houden

Bij een positief resultaat begeleiden wij de vervolggesprekken met als doel een wederzijdse match te vinden. Wordt de kandidaat aangenomen? Dan kun je ons inzetten voor de pre-boarding.

Je organisatie heeft torenhoge ambities en die ga je waarmaken ook. Maar wie gaat hier een bijdrage aan leveren en je helpen jouw ambitie te bereiken? Met welke mensen ga je anticiperen op kansen en veranderingen? De vraag is niet wat je nodig hebt om ambities te realiseren, maar wie.

 

Wij helpen je graag bij het vinden en behouden van de best passende nieuwe medewerker. Onze focus ligt op de investering in de toekomst. Ben jij er klaar voor om de meest toekomstbestendige match voor jouw bedrijf te realiseren?

"Acquiring the right talent is the most importent key to growth"